Mentenanță tehnică

Profiți de fiecare moment, pas cu pas, coordonat și strategic.

Din sutele de proiecte derulate din 2011 până astăzi, am învățat să furnizăm soluții în loc de servicii și să căutăm parteneri în loc de clienți.

Mentenanță tehnică

Verificări, corecții, modificări.

Știm că timpul este foarte scurt și că agenda ta zilnică este deja plină. Ai vrea să mai adaugi pe lista zilnică de To Do dar ai deja prea mult acolo. Din acest motiv, avem grijă de site-ul tău ca și cum ar fi al nostru. De fapt, practica a demonstrat că avem mai multă grijă de proiectele clienților decât de propriul nostru site.

Lucrăm îndeaproape și comunicăm eficient. Avem grijă de site-ul tău, îl verificăm periodic, facem corecturile necesare & îmbunătățiri esențiale. Cum ar fi dacă ai avea un partener care să știe în ce stadiu se află site-ul tău și ce mai trebuie făcut în continuare?

Cum ar fi…

Dacă ai avea un partener pe care să te poți baza. Să știi sigur că va rezolva misiunea încredințată și că va comunica eficient.

Dar dacă…

În loc să verifici și să-i spui de fiecare dată ce are de făcut, ar dovedi inițiativă și te-ar întâmpina cu propuneri de modernizare.

Ar gândi soluția

Cum ar fi dacă ai avea un partener competent care înțelege în ce condiții îți desfășori activitatea și ce nevoi ai?

Ca un asistent capabil

Cum ar fi dacă ai avea câțiva asistenți competenți care să te ajute să-ți faci treaba, să-ți îndeplinești misiunile de zi cu zi?