Despre noi

Profiți de fiecare moment, pas cu pas, coordonat și strategic.

Din sutele de proiecte derulate din 2011 până astăzi, am învățat să furnizăm soluții în loc de servicii și să căutăm parteneri în loc de clienți.

PROFITĂ DE FIECARE MOMENT.

The key is not spending time, but in investing it – Stephen R. Covey

Fiecare moment contează. Cu fiecare moment în care îți descoperi și tratezi clienții cu respect, în care te promovezi inteligent și te prezinți corespunzător, afacerea ta devine mai profitabilă, ocupă o poziție mai bună în piață iar competiția ta ‘pierde teren’. La fel de adevărat este și contrariul.

Este motivul pentru care am ales să ne promovăm sub noua identitate ‘Digital Moment’.

Este motivul pentru care ai nevoie de un partener experimentat cu soluții concrete în domeniul marketingului digital. Cei 13 ani de experiență în domeniu și nenumăratele proiecte dezvoltate ne-au învățat cum să punem în valoare abilitățile, uneltele, informațiile și conexiunile noastre în beneficiul companiei tale.

Misiune. Digital Moment își propune să fie un aliat strategic și un partener de încredere pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din România.

Prezentări digitale de impact. Surprinzător de eficient.
Câștigi timp, devii mai profitabil și îți faci munca mai ușoară.

Valorile noastre

Noi credem că valorile pe care echipa Digital Moment le asumă și promovează sunt cele care fac din compania noastră mai mult decât o agenție de marketing digital și web development.

Responsabilitate

Responsabilitate față de clienții noștri. Gestionarea bugetului de marketing sau activitatea/dezvoltarea online a oricărei companii este deosebit de importantă în acest climat economic hiper-competitiv. Înțelegem acest aspect și ne comportăm ca atare.

Seriozitate

Seriozitate. Căutăm și apreciem partenerii de afaceri pentru care ‘Seriozitate’ nu este doar un cuvânt. Pentru a oferi un serviciu cu adevărat valoros trebuie ca măcar o parte din ceea ce oferi să nu poată fi cumpărat, cum ar fi pasiunea, inspirația, bunătatea etc..

Dezvoltare

Dezvoltare continuă. Lucrăm într-o industrie incredibil de dinamică. Metodele și strategiile pe care le folosim se schimbă și evoluează constant. Modul de lucru ne permite să ne dezvoltăm continuu, să găsim și să aplicăm soluții noi pentru provocăriile prezente și viitoare.