Parteneri Sedona

Profiți de fiecare moment, pas cu pas, coordonat și strategic.

Din sutele de proiecte derulate din 2011 până astăzi, am învățat să furnizăm soluții în loc de servicii și să căutăm parteneri în loc de clienți.

De mai bine de doi ani, ne bucurăm să lucrăm în parteneriat cu una dintre cele mai serioase companii românești din domeniul soluțiilor de fiscalizare și operaționalizare ale comerțului, atât aparatură cât și software. Probabil ați ghicit, este vorba de Sedona.

Colaborarea noastră a constat în crearea singurului program ce conectează sistemul de gestione Sedona Retail cu magazinele online realizate în WordPress – Woocommerce. Programul este unul de tip API și se numește Sedona DM, sau, așa cum îl prezintă partenerii noștri mai practici “Conector între Sedona Retail și magazine online Woocommerce”.

Ce înseamnă acest lucru?

Asta înseamnă că administrarea unui magazin online a devenit mult mai ușoară, cu timp investit redus și erori mai puține, prin transferarea între site și gestiune a unor informații esențiale precum comenzi, stocuri, produse ș.a.m.d..

Pentru mai multe informații privitoare la soluția tehnică cât și beneficiile acesteia: SEDONA DM.

Pentru informații despre soluțiile Sedona și parteneriatele lor: Parteneri Sedona.

Prezentări digitale de impact. Surprinzător de eficient.
Câștigi timp, devii mai profitabil și îți faci munca mai ușoară.

În loc de încheiere.

Rezultatul colaborării dintre Sedona și Digital Moment marchează o nouă etapă în comerțul online. Magazinele online ce profită de acestă oportunitate vor avea un avantaj competitiv major. Vor putea realoca resursele folosite în actualizarea comenzilor, produselor, stocurilor, prețurilor și altor informații, către alte zone și direcții mai profitabile.